­

SNELLE BESPAAR TIPS

Energie besparen kan heel simpel zijn, zonder dat het je eerst veel geld kost. Deuren dicht, korter douchen, lampen uit en apparaten niet op standby laten staan: het is vaak een kleine moeite. En alles bij elkaar scheelt het een heleboel op je energierekening! Vind bespaartips voor je verwarming, warm water en apparaten.
Met 4 makkelijke tips verwarm je je huis zonder te verspillen. Het kost je niets extra’s, je hoeft alleen maar slim met de verwarming om te gaan. Houd deuren in huis dicht en zet de verwarming als je thuis bent een graadje lager dan nu. ’s Nachts kan de thermostaat op 15 graden.
bron:milieucentraal.nl

SAMENWERKING

De Stichting Huurders Organisatie Heimstaden kan het niet alleen. Wij horen graag van de bewonerscommissies wat er speelt in hun complex. Wanneer het gaat om zaken die van belang zijn voor alle huurders, dan kunnen wij dat bij Heimstaden bespreekbaar maken. Maar ook steunt zij indien nodig de bewonerscommissies en werkgroepen.
De afspraken daarover zijn vastgelegd in een samenwerkingsovereenkomst. Daarin valt onder andere te lezen wat de onderwerpen van overleg of advies zijn, hoe er met elkaar omgegaan wordt en hoe de financiën zijn geregeld. Zo weten alle partijen waar ze recht op hebben en welke verplichtingen er aan die rechten vastzitten.

NIEUWSBRIEF

Meld u aan voor de nieuwsbrief van Huurders Organisatie Heimstaden. Wij vinden het belangrijk om u te laten zien wat we voor u kunnen betekenen. We zijn voornemens deze nieuwsbrief periodiek te versturen, zodat u op de hoogte blijft van het laatste nieuws. Verder kunt u als geregistreerde huurder ook kennis nemen van nieuwe ontwikkelingen binnen Heimstaden en houden we u op de hoogte.

­